PALVELUT

ÄÄNITYS

Työskentelen pääasiallisesti työhuoneellani Kouvolassa. Sen koko on 18 neliötä. Tämä ”KyySounds Headquarters” palvelee hyvin, kun  tarkoituksena on äänittää esimerkiksi laulua tai sähköisiä kielisoittimia.  Suurin osa miksaus- ja masterointityöstäni tapahtuu myös täällä. Kun on tarve äänittää instrumentteja jotka vaativat    huoneakustiikalta    hieman enemmän, asia järjestyy helposti. Rumpuäänityksiä varten loistava tila löytyy esimerkiksi Deep Noise Studiosilta, joka sijaitsee kätevästi samassa rakennuksessa.

Mikäli kuitenkin olette enemmän budjettimeiningillä liikenteessä, on tilassani mahdollista äänittää myös rummut. Korkean vinottaisen katon ansiosta huone kuulostaa hieman isommalta kuin mitä koko antaa ymmärtää. 

MIKSAUS

Vaikka äänitys onkin tärkein prosessin osista, on myös miksausvaiheessa mahdollista tehdä   paljon asioita.

Jos haluat äänittää itse ja ostaa vain miksauspalvelun, olen valmis neuvomaan äänityksen suunnittelussa ja toteutuksessa. 

TIEDOSTOJEN LÄHETYS

Kun lähetät raitoja miksattavaksi, pidä huoli siitä, että kaikki raidat alkavat samasta kohdasta. Lähetä lähtökohtaisesti vain .wav tiedostoja.

Älä lähetä tiedostoja sähköpostin liitteenä. Voit ladata tiedostosi esimerkiksi ilmaisiin tiedostojen siirtoa varten tehtyihin sivustoihin, kuten wetransfer, sendspace jne. ja lähettää linkin minulle sähköpostilla. Myös Dropbox tai Google Drive -linkki käy hyvin. 

MASTEROINTI

Prosessin viimeinen vaihe. Tässä vaiheessa pidän huolen siitä, että kappaleesi soivat tarpeeksi lujaa säilyttäen kuitenkin halutun määrän dynamiikkaa. Myös pieniä muutoksia kappaleiden yleiseen äänenväriin on mahdollista tehdä.

SÄVELTÄMINEN

Olen säveltänyt ja tehnyt musiikkia lähes niin kauan, kun olen osannut muodostaa kitaralla soinnun. Perinteiseen Rock/Pop-yhtye muotoon säveltämieni kappaleiden lisäksi  olen tehnyt musiikkia muutamaan lyhytelokuvaan ja dokumenttiin. Olen erittäin kiinnostunut tekemään vastaavaa myös lisää!